Zakaj Hurom? Razliko boste okusili!

Zakaj Hurom?    Komu je namenjen?       Hurom HQ    Hurom HH

 

Ekošara (Libereko d.o.o.) je edini pooblaščen partner podjetja HUROM v Sloveniji. Zagotavljamo vse prodajne in poprodajne aktivnosti, rezervne dele in uradni servis.

 

Pripravljanje svežih sokov je sedaj hitro in enostavno. Priprava sadja in sokovnika traja le nekaj minut, čiščenje pa le toliko, kolikor je potrebno za izpiranje pod tekočo vodo. Sok, pripravljen s sokovnikom HUROM, dokazano vsebuje kar 4x več vitaminov, encimov in mineralov in 6x več vitamina C, kot sok, ki je pripravljen s tradicionalnim sokovnikom.

 

S sokovnikom HUROM lahko pitje svežih,zdravih sokov postane del vašega vsakdana.

 

Delovanje pri nizki

hitrosti ohranja večji del hranilnih snovi, okus, barvo, vitamine, encime in minerale.

 

Dvostopenjsko delovanje

v prvi fazi sadje zdrobi, v drugi stisne. Sadja ne segreva, ne trga in ne cefra. Tak sok ni le okusnejši, temveč tudi bolj zdrav. 

 

Enostavno in hitro čiščenje.

Z zaprtim Juice-Cap-om je čiščenje še preprostejše, saj zapira takojšen pretok vode. V sokovnik nalijte nekaj vode, ki sokovnik izplakne, saj ščetka samodejno očisti boben. To vam omogoča, da zaporedoma pripravite več vrst soka. Po uporabi sokovnik enostavno in hitro razstavite in splaknete pod tekočo vodo.

 

Večji izkoristek – več soka!

Iz sadja in zelenjave iztisne več soka, pulpa, ki ostane je zelo suha. Iz kilograma pomaranč stisne 7 dl soka, iz kilograma korenja 4 dl soka in iz kilograma jabolk pa kar 6 dl soka.* (*Količine pridobljenega soka so okvirne in so odvisne od sočnosti sadežev.)

 

Oblikovno dovršen

se poda v vsako kuhinjo.

 

Tih, varen in enostaven za uporabo.

Motor, ki se vrt s 40 vrtljaji na minuto, deluje zelo tiho in brez vibracij.

 

Vzdržljivost in napredna tehnologija.

Učinkovito oblikovanje in vrhunski materiali omogočajo visoko vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Vijak je izdelan iz materiala GE ULTEM, ki je 8x trši od materialov, ki jih uporabljajo drugi proizvajalci sokovnikov.

 

BPA FREE – plastika ne vsebuje kemikalije bisfenol!

Modela HUROM HE in HUROM HF sta prva sokovnika v svetu in pri nas, ki v plastiki ne vsebujeta kemikalije bisfenol. Le ta se namreč ob daljšem stiku z živili izloča v hrano in je zdravju škodljiva. 

 

Varnostni senzor

Sokovnik deluje z varnostnim senzorjem. Pri uporabni ni nevarnosti, ki jih bi jih morebiti povzročila okvara ali nepravilna uporaba, zato sokove lahko pripravlja vsa družina.

 

 Garancija

Garancija

Kar 10 let garancije na motor in 2 leti na plastične dele.

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki