Sokovnik HUROM

HUROM HH "Druga generacija"             Hurom HP        

 

Degustacije in predstavitve       Nakup

 

 

 

 Info01_img02absorbcija   

 


HUROM HH "Druga generacija"

Akcijska cena 495 EUR (znižan za 74 EUR)


POSEBNA PONUDBA modelov leta 2013- AKCIJSKE CENE

Sokovnik Hurom HE - 295 EUR + darilce (znižan za 74 EUR)

Sokovnik Hurom HF - 355 EUR + darilce (znižan za 154 EUR)

PODALJŠANA GARANCIJA na MOTOR = 10 LET za vse modele

 

SOKOVNIK HUROM z vertikalnim enojnim polžastim vijakom sodi v sam svetovni vrh sokovnikov z delovanjem pri nizki hitrosti (Slow Squessing Sistem - od 40 do 80 obratov na minuto). S svojo edinstveno patentirano tehnologijo preprečuje segrevanje sadja in na ta način v soku ohranja več hranljivih snovi, okusa, barvo, vitamine in encime. Sokovnik sadje stiska, za razliko od tradicionalnih sokovnikov, ki sadje meljejo, trejo, sekljajo in tako izgubljajo dragocene hranljive snovi.


PRI HUROM SOKOVNIKIH JE SILIKONSKE DELE POTREBNO MENJAVATI VSAJ 1-KRAT LETNO!


Sok, pripravljen s sokovnikom HUROM, dokazano vsebuje kar 4x več vitaminov, encimov in mineralov in 6x več vitamina C, kot sok, ki je pripravljen s tradicionalnim sokovnikom. HUROM Zagotavlja večji izkoristek in v primerjavi z drugimi sokovniki iz manjše količine sadja iztisne več soka. Sokovnik je priročen za uporabo, oblikovno dovršen, čiščenje je preprosto in hitro. S Huromom je možno stiskati sadje, zelenjavo, sojo, stročnice, oreške. Nova modela sokovnika HUROM HE in HUROM HF, katerih plastični deli ne vsebujejo kemikalije bisfenol, sta primerna tudi za izdelavo otroških kašic.


Ekošara (Libereko d.o.o.) je edini pooblaščen partner podjetja HUROM v Sloveniji. Zagotavljamo vse prodajne in poprodajne aktivnosti, rezervne dele in uradni servis.


Proizvajalec sokovnikov HUROM se ukvarja z izdelavo sokovnikov že skoraj 40 let. Pod drugimi imeni proizvaja tudi nekatere druge sokovnike (nap. sokovnike Omega in Oskar). Sokovniki HUROM so prejemniki mnogih mednarodnih nagrad in priznanj za inovativnost, kakovost ter dizajn.  Leta 2010 je na treh najpomembnejših svetovnih inovatorskih Grand Slam sejmih (Geneva, Pittsburgh in Nuremberg) dobil zlato medaljo za inovativnost. Certifikat mednarodnega patenta za pokončno prešo  je dobil v kar 37 državah.

Zakaj Hurom?

 


Kliknite tukaj >

Komu je Hurom namenjen?

 


Kliknite tukaj >

NOVOST 2014


HUROM HH "Druga generacija"

hh2ndgenred3 

 

Modela 2013

 

Vrhunski Hurom HE

Prestižni Hurom HF

   
  

 

 

 

  

 

Priporočila zadovoljnih uporabnikov

 


Kliknite tukaj >

Učinki uživanja svežih sokov

 


Kliknite tukaj >

 

 

Video


Video je v angleščini

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki