Recepti

Brezplačna knjižica receptov

V želji, da bi sveže ekološke sokove približali še večjemu številu Slovencev, smo spletna trgovina z ekološko hrano Ekošara, spletni portal Bodi EKO in Presnica, šola priprave presne hrane, organizirali nagradno igro »Sokovnik Hurom nagrajuje«, kjer smo zbirali inovativne, drzne in eksotične recepte za sveže ekološke sokove. Prijetno smo bili presenečeni, saj smo prejeli več kot 200 različnih receptov. Deset najboljših po izboru strokovnjakinje za presno hrano in izvajanja Hot Detox programa gospe Katje Mrzel (Presnica), smo preizkusili na posebnem degustacijskem dogodku in izbrali najboljšega, ter ga nagradili s sokovnikom Hurom. Vsi sokovi so bili pripravljeni iz najboljših svežih ekoloških sestavin iz Ekošare.

 

 


Kliknite na sliko za ogled receptov.recepti

Odločitev »preizkuševalcev«, kateri je najboljši, je bila težka, saj je bil vsak sok svoje doživetje okusov. Na koncu sta člana strokovne komisije ga. Katja Mrzel (Presnica) in g. Duško Petrović (Ekošara), strokovnjak s področja ekološke hrane in ustanovitelj prve trgovine z ekološko hrano pri nas, določila vrstni red preizkušenih receptov. Najboljše smo zbrali tudi v knjižici receptov, ki vam je sedaj na voljo v pdf obliki.

Veliko dobrih svežih sokov vam želimo!

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki