Prispevek: Varujmo naš planet

SVETOVNI DAN ZEMLJE


22. aprila smo ponovno obeležili Svetovni dan Zemlje, ki je namenjen opozarjanju na varovanje našega okolja. Slovenija je med najbolj biotsko raznolikimi državami na svetu, tretja najbolj gozdnata država v Evropi, obenem pa ena izmed vodnato najbolj bogatih evropskih držav. Čudovita je, kajne?


saving-planet_168


Ohranimo jo lepo in čisto še naprej!
Pred časom smo pisali o tem, koliko stroškov je povezanih s pridelavo konvencionalne hrane, ki resnično prikažejo, kakšno škodo delamo našemu planetu.. Izognimo se vsaj odvečni embalaži, v Ekošari ste vabljeni k nakupom z lastno embalažo. Tukaj lahko pogledate prispevek o zmanjševanju odvečne embalaže, ki so ga posneli v Ekošari na Vrhniki :) V ponudbi izdelkov, ki jih lahko nakupite s svojo embalažo pa najdete res širok izbor hrane: sveže sadje in zelenjavo, oreške, semena, suho sadje, žita, stročnice, riž, kosmiče, na mlinčku pa vam lahko zmeljemo tudi moko!


Nuts


Dobrodošli!

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki