Priporočila

 


MATEJA GREGORIČ

priporočilo mateja gregorič

 

Dragi uživalci in poznavalci zdrave hrane, želim vam veliko veselja ob uživanju le te ter druženju z ljudmi,ki vam to hrano pripeljejo na dom. Ekošara najboljša pridobitev na slovenskem trgu, maksimalno se približajo našim željam in rešujejo tudi naše potrebe.

Hvala celi ekipi Ekošare!
 

ana bešter

ANA BEŠTER BERTONCELJ

 

Sveže sadje in zelenjavo naročam pri Ekošari. Sploh pozimi, ko naš vrt počiva, se mi zdi zelo pomembno, da lahko dobim ekološko pridelano sadje in zelenjavo za mojo družino. Vse, kar dobim, je odlične kakovosti, košarico naročim preko spleta, pripeljejo mi jo na dom. To je zame trenutno, ko mi kronično primanjkuje časa, enostavno najlažje. :-)

Pa še zelo prijazni so. Ko me kaj zanima, mi vedno vse pojasnijo.

 

Priporočilo Sonja Žagar

SONJA ŽAGAR


Po rojstvu sinčka sem bistveno spremenila prehrano – nič več predelane hrane, le čim več sveže in ekološke hrane. O zdravi prehrani sem se začela tudi izobraževati.

Kmalu zatem nas je prijateljica povabila na obisk in nam ponudila najboljšo možno pijačo – sveže stisnjen sok. Bil je zelo dober in ko sem videla še sokovnik, sem bila navdušena! Spomnila sem se na vse tiste izgubljene dni,  ko sem sama poskušala sokove stisniti kar skozi gazo.

 

Sokovnik mi je prijazno ponudila v enotedensko testno uporabo in  dokončno sem bila prepričana, da si ga želim. Sprva sem imela z možem težave (devica po horoskopu), češ da je to nepotreben strošek. Na začetku soka zaradi svojega prepričanja sploh ni hotel piti. Potem pa je le počasi popustil. Sedaj je tudi on navdušen in je celo kril polovico stroškov. nasmeh Vsako jutro vsi, vključno z enoletnim malčkom, uživamo v sokovih.

 

Navdušila me je tudi dostava zelenjave in sadja, ki jo redno dobivam na dogovorjeno lokacijo.

Priporočilo Sonja Žagar

Moram sicer priznati, da sem se resno vprašala, ali si naročnino na ekološko hrano finančno sploh lahko privoščim, a sva z možem po nekaj mesecih pregleda  finančnega izkaza ugotovila, da privarčujeva pri drugih nakupih, saj znatno manj hodiva v trgovine. Tako, sedaj živimo bolj zdravo, ampak zato nič bolj razsipno. Tudi zdravje se nam je izboljšalo. Sok iz rdeče pese je odličen, kadar ima naš malček vročino, saj premagamo brez sirupov in svečk.

Pohvalila bi tudi izredno kakovostno zelenjavo in sadje, ki imata v primerjavi z enakimi izdelki iz raznih trgovinskih centrov več okusa in soka.

Življenje je le eno, zato naj bo to kvalitetno. Izogibajmo se rakotvornim izdelkom, kot so rafiniran sladkor, izdelkom iz bele moke, rastnim hormonom in raje popijmo več svežih sokov iz ekološkega sadja in zelenjave!

 

Andreja Kočar

ANDREJA KOČAR


Zaradi življenjskega stila mi je le redko uspevalo zaužiti 5 sadežev in zadosti zelenjave ter zelenja na dan. Prve zdravstvene težave so bile zame znak, da moje telo ne dobi tega, kar potrebuje in da moram spremeniti svoje prehranjevalne navade. Posvetila sem se zbiranju informacij o zdravi prehrani in pri tem naletela tudi na številne pozitivne izkušnje z uživanjem svežih stisnjenih sokov ter smutijev.

 

Odločila sem se za sokovnik Hurom, ki sadje, zelenjavo in zelenje stiska počasi , ga ne pregreje.Tako ohrani vse tiste zdravilne snovi, ki jih potrebujem, za dobro počutje in delo. Izbiram čim bolj sveže in lokalno pridelane pridelke, tudi divje rastline, pri nakupih pa vedno izbiram ekološko pridelano sadje in zelenjavo. S sokovi in sokovnikom sem zelo zadovoljna. Ko sem sokovnik primerjala z drugimi sokovniki sem bila prijetno presenečena, saj sem ugotovila, da je moj sokovnik veliko elegantnejši, tišji inres enostaven za čiščenje. Odlično se vključuje v moj življenjski ritem in me prav vsak dan razveseli s svežim in zdravim napitkom.

 

Z napitki dopolnjujem svojo zdravo in uravnoteženo prehrano in kljub muhasti zimi sta moje počutje in imunski sistem odlična. Že po dveh mesecih uporabe sokovnika Hurom in pitja svežih sokov lahko rečem, da je bil nakup tega sokovnika ena od mojih najboljših investicij v življenju.

 

Jan

KATJA ZGONC


Sokovnik sem začela uporabljati jeseni. Najprej sem sočila kar vsako sadje, ki mi je prišlo pod roko, kasneje pa sem ugotovila, da je zares dober in zdrav sok le tisti, ki je narejen iz ekološkega sadja. Predvsem zato, ker ga redno pije tudi 4-letni sin Jan, ki ima najraje »multisolo«, kot je poimenoval sok iz jabolk, hrušk in korenja. Mož obožuje ananasov sok, jaz pa si najraje pripravljam zelenjavne mešanice iz korenja, pese in repe.

 

Sok pijemo vsako jutro in si ne predstavljamo več začetka dneva brez njega. Komaj čakamo poletje, ko bo na pretek sezonskega sadja in zelenjave!

 

Priporočila

DIJANA MAZIJ

TRIGLIF informacijske tehnologije, d.o.o. 


V podjetju Triglif sta nam zadovoljstvo in zdravje zaposlenih izrednega pomena in za povečanje le tega, smo poskrbeli tudi z naročniškim paketom »Sokovnik« pri Ekošari.


Dnevno uživamo sveže in ekološko pridelano sadje in zelenjavo, dvakrat v tednu pa si pripravimo sveže stisnjen sok. Sodelavci so nad sokom tako navdušeni, da sprašujejo: »Kdaj bo frutek?« nasmeh V prihajajočih toplejših dnevih, pa bo najbolj prijala osvežilna limonada.


Ekošaro priporočamo vsem, ki jim je pomemben izvor izdelkov, ki jih zaužijejo ter vsem, ki si želijo več energije in dobrega počutja. V Ekošari sledijo željam uporabnikom in jim je pomembno zadovoljstvo strank.

 

MOJCA BUDKOVIČ

 

Ko nam je bivša sodelavka pred meseci začela navdušeno opisovati prednosti novega sokovnika, ki ga sama uporablja, si kljub svoji že dolgoletni pripadnosti zdravemu načinu prehranjevanja nisem predstavljala, da me bo tako navdušil. Nekajkrat nas je »lisička« pocrkljala s kozarcem sveže iztisnjenega soka, pa smo se zagreli.

 

No, tako se je začelo, zdaj pa vsako jutro en-dva-tri pripravim polno posodo soka, zase, za sina in moža in dan se nam začne z nabojem vitaminov in dobre energije. Še pomivanje mi, v nasprotju s prepričanjem od prej, ne vzame več kot 5 minut. Hja, pa še nekaj se je posledično spremenilo – moja zasnova vrta. Poleg rastlin, ki jih že tradicionalno gojimo, smo posejali in posadili še take, za katere menim, da bodo odlične za sočenje. Veselim se že mesecev, ko bom pobirala sadove in jih tudi v obliki okusnih in zdravih napitkov delila s svojimi dragimi.

 

 


MARTINA ORAŽEM

 

Dinamično življenje, ki priporočilo martina oražemga živi moja družina, potrebuje tudi zaledje dobro izbrane hrane in pijače. Včasih smo zaradi hitrega tempa posegali kar po »gotovih« izdelkih iz sadja in zelenjave. Zdaj je v naši kuhinji sokovnik (HUROM, seveda) pomemben pomočnik, s katerim si pripravljamo dobro in sveže okrepčilo. Mojim fantom je najljubša kombinacija pomaranč, korenja in jabolk. Včasih jim primešam še limono in grenivko. Sama imam rada tudi sok z dodatkom kumare, grozdja ali ananasa.

 

Sokovnik HUROM je izredno priročen za uporabo, sokovi pa sveži, zdravi in okusni! Prijetno je kozarec dobrega, sveže pripravljenega soka, ponuditi tudi prijateljem ali pa druščini najinih fantov. Smo navdušeni in resnično zadovoljni!


 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki