Kozmetika I'm Resource - predstavitev

Dragi prijatelj narave,


da smo na pravi poti, nam potrjuje veliko zanimanje za naravne izdelke in alternativno proizvodnjo v frizerskih in kozmetičnih panogah.


 

V rokah držiš prav posebno sporočilo, ki je rdeča nit vseh izdelkov I'm Resource. Želimo ti slikovito in razumljivo predstaviti učinke naše »žive, naravne linije izdelkov«, ki jo sestavljajo izključno rastlinske surovine, različni mikroorganizmi, encimi, minerali, proteini ter s fermentacijo nastali lasem identični keratini.


 

Ponujamo ti izdelke v štirih linijah: Basic, Effekt, Total in Science, ki vsebujejo edinstveno mešanico različnih mikroorganizmov, ki poskrbijo za številne blagodejne učinke na laseh, koži in počutju. Ob uporabi izdelkov te čaka edinstvena izkušnja, saj ti omogoči neposreden stik z »živim delom narave«, kar ti prinese občutek čistosti, svežino, živahnost in vitalnost. Namerno se odpovedujemo uporabi olj, evkaliptusa in poprove mete, saj so naši izdelki skladni s homeopatijo.


 

Poleg izbranih sestavin in več kot 20 let razvoja postopka izdelave je ključ do edinstvenih učinkov posameznega izdelka simbioza različnih mikroorganizmov. Pred izdelavo končnega produkta mikroorganizme hranimo z raznovrstnimi ekološko pridelanimi izdelki, s čimer vplivamo na lastnosti in končne učinke posamezne mikrokulture. Končni rezultat je »živ izdelek«, ki na popolnoma naraven način ohranja tvojo kožno in lasno floro v ravnovesju.
enka


 

Ključne lastnosti »I'm RESOURCE« izdelkov

  • Izdelki ne vsebujejo sestavin, ki bi kakor koli škodovale uporabniku.
  • Uporabljamo izključno sestavine, ki imajo aktiven učinek in ki pri kemijski cepitvi ne proizvedejo derivatov.
  • Vse sestavine so prvovrstne kvalitete in vključujejo organske oz. obnovljive rastlinske surovine in mikroorganizme.
  • Izdelki poleg dognanj biokemije upoštevajo tudi najnovejša spoznanja »moderne generacije frizerjev«.
  • Izdelki niso testirani na živalih.

 

 

Naš moto pooseblja ena ključna beseda: »prisluhni«.

 

 

Filozofija »I'm RESOURCE«

 

Vsi naši izdelki so narejeni s posluhom do narave in individualnih potreb posameznika. Vsebujejo žive mikroorganizme, ki lasem in koži pomagajo aktivirati, poudariti in okrepiti izvirne lastnosti.

 

Naravno uravnoteženje tvojih las

 

Tvoji lasje nosijo informacije tako o esencialnih in blagodejnih elementih kot o toksinih, ki se nalagajo zaradi različnih dejavnikov. Poleg tega lasje odražajo tudi tvoje počutje, ki je pogosto odvisno ravno od ravnovesja prej omenjenih elementov. Ključno je, da tvoji lasje vsebujejo vse potrebne minerale in elemente v sledeh, saj tako pripomorejo k tvojemu zdravju in odličnemu počutju.


Funkcije las in njihovo delovanje

 

Čeprav je na prvi pogled morda videti drugače, so lasje nedvomno eden od naših »živih organov«. Pri Hair-Resource efektu igrata svetloba in naravna barva las pomembno vlogo, saj s pomočjo mikroorganizmov in naravnih učinkovin tvojim lasem prinaša kisik, minerale, vitamine, elemente v sledeh, dovolj vlage ter aktivira očiščevalne lastnosti, da lahko lasje izločijo neželene in škodljive snovi. Lasje so ogledalo našega zdravja in vitalnosti. Opravljajo izjemno delo. To je zadosten razlog in motivacija, da jih vedno čim bolj neguješ. Pri tem ti pomagajo Hair-Resource izdelki, polni mineralov in aminokislin, ki hranijo lase ter poskrbijo, da ostanejo čim dlje sijoči, zdravi in vitalni. V zadnjih letih smo razvili specializirane linije za posebne potrebe las, ki jih nahranijo, obnavljajo in negujejo od znotraj navzven. Ugotovili smo, da minerali in toksini v laseh vplivajo na človekovo zdravje, zato izdelki delujejo tako, da ne izperejo le nečistoče, temveč razstrupljajo in iz las odstranijo toksine.

 

 

 

dvojka

 

 

 

 

Že od začetka smo pozorni na okolje

 

Pri izdelavi izdelkov Hair-Resource smo še posebno pozorni, da ne uporabljamo sintetičnih dodatkov (npr. derivati in sestavine, identične naravnim), ne zapravljamo energije po nepotrebnem (naravi prijazna proizvodnja), surovine pridobivamo iz naše okolice (izključno od biodinamičnega poljedelstva), skrbno ravnamo z naravo in mikroorganizmi ter se izogibamo uporabi umetnih materialov.


Kdaj se je začela zgodba I'm Resource?

 

I'm Resource sva leta 1994 ustanovila Sigrid in Silvio Pillilini. Kot frizerski mojster in medicinec se že več kot 20 let ukvarjam s tem, kako minerali in toksini v laseh vplivajo na človekovo zdravje. Ugotovil sem, da je potrebno biti pri pranju, negi in barvanju še posebej pozoren na vrednost mineralov v laseh in telesu. To je najlažje doseči z našimi linijami izdelkov, ki poskrbijo za popolno uravnoteženje las.

 

Kaj je posebnega pri I'm Resource izdelkih?

 

Kot frizer sem bil dobro informiran glede potrebne nege las in sestavin, ki človeku škodujejo, vendar se je v praksi izkazalo, da večina izdelkov za nego las ne posveča pozornosti počutju uporabnika in dolgoročnemu ohranjanju ravnovesja. Moto I'm Resource izdelkov: »prisluhni« pooseblja drugačno filozofijo, saj so narejeni s posluhom do človeka in narave. Ravno popolnoma naravne in žive sestavine so tisti ključ, ki odpira vrata sposobnosti našega telesa, las in kože, da vzpostavijo popolno ravnovesje, zdrav videz in moč.

 

V čem se I'm Resource izdelki razlikujejo od ostalih izdelkov za nego las različnih znamk?

 

Industrijsko proizvedeni izdelki za nego las in telesa večinoma vsebujejo sestavine in škodljive kemične dodatke, ki so pogosto rakotvorni ali povzročajo alergijske reakcije ter lahko pustijo dolgotrajne škodljive posledice.

Izdelki I'm Resource so narejeni izključno iz naravnih sestavin visoke kvalitete, poleg tega pa se zavestno odpovedujemo popolnoma vsem sestavinam, ki bi lahko škodovale človekovemu zdravju ali naravi. Tak primer so penotvorne sestavine, imenovane sodium-lauryl-sulfate, ki pogosto izzovejo alergijske reakcije in ki zaradi tvorbe nitratov v krvi povzročajo rakotvorne lastnosti.

 

 

trojka

 

 

 

I'm Resource izdelki se od ostalih izdelkov razlikujejo po načinu izdelave. Izdelava temelji na kombinaciji fermentiranih užitnih surovin in substanc, ki so nekajkrat bolj učinkovite in efektivne kot derivati pri drugih znamkah. Edinstvena lastnost naših izdelkov je ta, da so simbioza mikroorganizmov, kar pomeni, da so izdelki živi.


Kje in kako so izdelani I'm Resource izdelki?

 

Izdelke proizvajamo po inovativnih metodah (s pomočjo fermentacije) v posebnih laboratorijih. Naravne surovine pridobivamo iz kontrolirane, naravi prijazne pridelave, večinoma iz bližnje okolice.
štirka 

Garantiramo:

 

100 % kakovost sestavin

 

Vse uporabljene sestavine so prvovrstne kakovosti in iz organsko pridelanih, obnovljivih rastlinskih surovin in mikroorganizmov. Naši izdelki so biološko dobro razgradljivi ter ne vsebujejo fosfatov, nitratov, polietilnih glikolov in drugih sintetičnih substanc.

 

100 % neoporečne izdelke

 

Izdelki ne vsebujejo sestavin, ki bi škodovale uporabniku. Prav tako se dosledno izogibamo vsem potencialno škodljivim substancam, ki še niso dovolj raziskane.

 

100 % kakovost izdelkov

 

Izdelki so kakovostni in popolni. Ne varčujemo pri surovinah, ne z izdelavo ali pri polnjenju. Brez kompromisov ti ponujamo najboljše izdelke.

 

100 % poštena cena

 

Naše cene so pošteno in pravično izračunane. Ponujamo ti najvišjo kakovost za primerno ceno. V primerjavi z drugimi izdelki za nego las je naš dobiček majhen.

 

100 % učinek

 

Naši izdelki brez izjeme vsebujejo le naravne sestavine in mikroorganizme. Niso zgoščeni in ne razredčeni. Ne dodajamo olj ali katerih koli drugih tekočin. Aminokisline, ki so gradniki živega, pridobivamo s posebnim postopkom – fermentacijo. Prav zato so I'm RESOURCE izdelki edinstveni – živi izdelki.

 

100 % trajnost

 

Naši izdelki vsebujejo le naravne surovine, mikroorganizme in aminokisline. Morda zveni nemogoče, vendar tudi za konzerviranje uporabljamo edinstven princip, popolnoma skladen z naravo. Steklena embalaža je iz belega opalnega stekla. Svetloba, ki prehaja skozi stekleničko, ustvarja okolje, identično mikroorganizmom v naravi. Tako se lahko popolnoma odpovemo dodajanju konzervansov.

 

100 % dopolnjevanje

 

Naši izdelki so lahko popolno dopolnilo k tvojemu življenju. Pri nastanku različnih mikroorganizmov in razvoju njihovih značilnosti smo opazili, da ima vsak posamezen izdelek globjo individualno lastnost, ki ponuja bistveno več kot le prenovo kožne in lasne strukture.

 

Naši izdelki vsebujejo sestavine, pridelane izključno v biološko-dinamičnem okolju.

 

Nova generacija nege za lase je pridobljena s 100 % fermentacijo.

 

Sestavine:

 

Rastlinske surovine: kakav v prahu, kokosovo maslo, ricinus (Ricinus Communis), indijski oreščki, ferment paradižnikovih stebel, kombuča, sladkorna melasa, ferment repičnega sladkorja, rdeče alge, kremenaste alge, prah rjavih alg (kelp), prah ječmenove trave, 60 % ekstrakt ječmenovega zrnja, morske alge, koruzni škrob, koruzni storž (Xylit), aloe vera, avokado, olupki pomaranč, krompir, zelena in rjava terapevtska glina, morska sol, kostanj, grahove lupinice, med, 45 vrst trav, drevesnega listja, lubja, drevesnih sokov (gumi) nemškega porekla.

 

Žitarice: pšenica, rž, ječmen, oves, riž, koruza, proso.

 

Vsebnost izdelkov potrjena z analizo: antibiotične sestavine, probiotični laktobacili, vitalne kvasovke (10 milijonov/ml), efektivni organizmi (220 različnih vrst aktivnih mikroorganizmov).

 

Dragoceni encimi: invertaza, amilaza, katalaza, saharaza, labencim (ki ni živalskega izvora), proteolitski encim, kombuča.

 

Vitamini: folna kislina, Vitamin A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D.

 

Aminokisline, pridobljene s fermentacijo: 21 znanih/18 nepoznanih vrst.

 

Minerali: železo, magnezij, kalij, kalcij, baker, cink, kalcijev karbonat, silikat.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki