Izkušnje udeležencev

 

 

 

ALEŠ KOSEC, magister farmacije

Splet okoliščin je hotel, da ustaljeno jesensko 5- dnevno čiščenje z Dr. Steinbergerovimi sokovi nadgradim z vašim programom. Program sem začel v slabem zdravstvenem stanju (konjuktivitis, angina, herpes ter obilno gnojno izcejanje iz nosu), ki pa je bila posledica poslabšanja po homeopatskem zdravljenju. Proces čiščenja sem hotel dodatno pospešiti še z programom razstrupljanja telesa.

 

Že po treh dneh lakote nisem čutil, je pa mi občasno še zadišala kakšna klasična jed- še posebej mesna. Počutje je bilo vedno boljše, povečala sta se  tudi gibljivost in občutenje lastnega telesa. Tudi tehnica je pokazala cca. tri kilograme manj.

 

Ker sem se hotel čimbolj dosledno držati navodil, nisem kaj dosti eksperimentiral s sokovi. Včasih sem le dodal nekaj ingverja, ter pri zelenem soku čebulo in česen. Ob večerih sem dodatno popil še skodelico čaja za rzstrupljanje znamke Botanik.

 

Začetne zdravstvene težave so hitro izzvenele brez uporabe kakršnihkoli zdravil.

 

 

 

-- 

 

BARBARA ŠOGORIČ

 

Udeležitev programa razstrupljanja telesa »Čista resnica« je bila odlična izkušnja, ki mi je prinesla nova znanja in občutke o mojem telesu. Resnično sem bila zadovoljna in komaj čakam, da ga jeseni ponovim.

Že pred programom sem se prehranjevala zelo zdravo, a sem v času programa in po njem postala še bolj pozorna na to kaj in koliko pojem. Na jedilnik sedaj vključujem bistveno več sadja in zelenjave kot prej. Tudi pri vnosu "slabih" jedi se mi zdi, da jih spravim vase z neko drugo zavestjo, ki mi govori, da je to res povsem nepotreben zalogaj.


Pred programom sem se bala, da bom lačna, a nisem bila. Ves čas sem se počutila dobro, sproščeno, nisem pa bila dovolj pri močeh za opravljanje kakršnekoli intenzivne vadbe. A saj ni priporočljivo, da v času razstrupljanja telo preveč obremenjujemo, saj potrebuje energijo za razstrupljanje. Koža na obrazu je postala čista kot že dolgo ne, trebuh povsem plosk, nič napihnjen, občutek lahkosti v telesu je bil odličen, zgubila sem tri kilograme! Le prvi dan me je po pitju sokov močno bolela glava. Klistir sem naredila naslednje jutro in glavobol je popustil.

Ta program je točno to, kar sem potrebovala in že sem ga priporočala prijateljicam.

 

 

KATJA PEČAR

Katja PečarPo dolgi zimi sem v sebi začutila da je prišel čas za spremembo. Tako, ki ti da energijo, voljo do življenja, veselje do dela in ti požene kri po žilah. To sem čutila in vedela, da moram nekaj narediti. Toda kako, sem se spraševala? Ob obilici dela in majhnih otrocih je to skoraj nemogoče! Ko sem zasledila program razstrupljanja telesa "Čista resnica", sem vedela da moram poizkusiti. Prijavila sem se brez pomislekov ali prevelikih pričakovanj. Pridružila sem se skupinici ljudi, prav tako odločenih da nekaj spremenijo v svojem življenju. Na uvodnem predavanju je v meni naraščala želja, da preizkusim, ali je res kar govorijo. Da imaš po pitju sokov več energije, da nisi zaspan cele dneve, da shujšaš, če je to potrebno, da ne čutiš nobene želje po sladkarijah, da se dobro počutiš in nisi lačen...

 

V času razstrupljanja sem se čez dan trudila piti čim več sokov iz eko sadja in zelenjave. Če me je vmes pograbila lakota, sem pojedla solato s krompirjem ali kaj lahkega. Sadje in zelenjavo sem si naročila kar preko spletne trgovine pri Ekošari. To je eden najbolj elegantnih načinov kako priti do res kakovostne ekološke hrane, brez zapravljanja časa in iskanja po trgovinah.

 

Program me je vsekakor prepričal. Ekipa je profesionalna. Najpomembneje pa je seveda, da sem se prepričala tudi na lastni koži, na svojem počutju in zdravju,da deluje. Na sokovih sem zdržala dva tedna brez težav in postali so del mojega življenja. V času razstrupljanja sem odtekla 10km maraton, spala po 5 ur na dan, opravila vsa dela, ki so mi prej ostajala in kar pokala po šivih od energije. Kar sem ugotovila je, da posebej po zelenjavnih sokovih nimam nobene želje po sladkarijah. Delam v farmaciji in sem prepričana, da bi bila z redno telesno vadbo in vključevanjem sveže stisnjenih ekoloških sadno-zelenjavnih sokov poraba antidepresivov manjša, ljudje pa bolj optimistični, polni energije in vere v prihodnost. Toplo priporočam!

 

GAJA iz Ljubljane

Z razstrupljanjem telesa in programom »Čista resnica« sem bila zelo zadovoljna. Prvih nekaj dni sem se počutila bolj utrujeno, potem pa se je počutje izboljšalo. Izgubila sem 3 kg, ki so se nabrali čez zimo. Teža je tudi po končanem programu ostala enaka. Hrana je bila dobrega okusa in kakovostna, sem pa pričakovala več vrst sadja. Program bom priporočila tudi prijateljem in ga zagotovo zopet ponovila.

 

JOŽICA BONIFER, Ljubljana

Moja zgodba razstrupljanja telesa

Junija leta 2011 sem po piku klopa dobila borelijo. Od takrat naprej so se mi pojavljali po dekolteju in zgornjemu delu hrbta izpuščaji, ki so bili srbeči, rdeči in veliki kot mozolji. Ves čas sem bila pod zdravniško kontrolo in kontrolo dermatologa. Laboratorijski izvidi so pokazali, da nisem alergična na nobeno hrano, ki sem jo uživala. Dermatolog mi je vsakokrat predpisal mazilo, ki mi je kratek čas pomagalo, da so mi mozolji oz. izpuščaji izginili. Po treh ali  štirih tednih se je zadeva ponovila. In tako naprej polni dve leti.

 

Maja 2013 pa sem imela izvide jetrnih testov na borelijo katastrofalne: vrednosti IgM pozitivna 166,4 E/ml (mejno18-22). Julija 2013 so mi na Kliniki za infekcijske bolezni in vročinska stanja ponovno pregledali kri, ki je pokazala vrednosti IgM 97,80 E/ml (mejno 18-22). Odgovorili so mi, da so vrednosti v mejah normale in da zdravljenje ni potrebno, da pa naj obiščem dermatologa, s tem da sem jim povedala, da dermatologa obiskujem že dve leti.

 

V dveh letih, kar sem imela težave z izpuščaji, sem hodila na bioresonanco, tri mesece pila glino, obiskala zasebnega dermatologa, bila pri dveh alternativnih zdravilcih. Pri enem sem dobila in jemala prehrambne dodatke, ki so mi zelo pomagali. V desetih dneh so mi izginili vsi izpuščaji. Ko sem dodatke prenehala jemati, zato ker mi je zmanjkalo  denarja za njihov nakup, pa so se mi po enem tednu izpuščaji spet pojavili. Da bi lahko uživala prehrambne dodatke bi potrebovala od 180€ do 200€ na mesec.

 

Po naključju sem na spletu naletela na Ekošaro. Organizirali so  predavanje o razstrupljanju telesa. Udeležila sem se ga. Pri njih sem dobila ekološko pridelano zelenjavo in jabolka za štirinajst dnevno razstrupljanje telesa. Do sedaj nisem verjela v ekološko pridelano zelenjavo in sadje. Spremenila sem mnenje, saj sem se prepričala, kako hitreje zgnije tako pridelana zelenjava in sadje, v primerjavi s tisto, ki sem jo kupovala pri našemu najboljšemu sosedu.

 

Štirinajst dni sem izvajala pitje sveže stisnjenih zelenjavno sadnih sokov. Klistirala sem se vsak dan, shujšala pa 3 kg. Alergija mi je skoraj v celoti izginila, samo še nekaj rahlo rdečih sledi je ostalo. Vsem , ki imate zdravstvene težave, take ali drugačne vrste, zelo priporočam, da si telo razstrupite. Ne zanašajte se na tablete, da vas pozdravijo, saj vemo da imajo vse vrste tablet tudi stranske učinke.

 

ANDREJA VEROVŠEK, Ljubljana

Andreja VerovšekZa program sem se odločila, ker sem si želela očistiti telo in hkrati narediti nekaj zase. Nekoliko me je skrbelo, kako bom preživela brez določene hrane in kave. Vsako jutro je kavica moja spremljevalka, nezdravi prigrizki pa del vsakdana. Po prvem dnevu nisem občutila lakote, že drugi dan sem presegla samo sebe – strogo sem se držala programa razstrupljanja in s tem tudi začela na nov način spoznavati svoje telo, nove občutke in nova spoznanja.  Program je končan, in še vedno se ga držim – tako, da en dan v tednu še vedno pijem sveže eko sokove.

Hvala ekipi za vso podporo.

Spomladi ponovimo!

 

ANJA VOGRIČ, Ljubljana

Anja VogričKo se človek izgubi, ko išče pot naprej, potrebuje spremembo. Ob pravem času mi je nasproti prišel Ekošarin program Čista resnica, v katerega me je čisto po naključju ali pa tudi ne potisnila sodelavka.

In čista resnica je, da mi je program odprl pogled globje in dlje. Na prvo predavanje sem s seboj pripeljala hčerki, da slišita, kako pomembno je skrbeti za zdravje, da se celice napolnijo, da se telo lažje samozdravi. Odločili sta se,  da mi bosta prihajajočih 14 dni v oporo, z obljubo, da bosta vsak dan spili vsaj en sok. In res sta bili pridni, tako kot mož.


Odločila sem se za 14-dnevno razstrupljanje telesa. Vsa podrobna navodila smo dobili, si lahko sposodili sokovnik (hladno stiskanje sadja in zelenjave) ter se založili z ekološko pridelano zelenjavo. Ok, sem si mislila, bom pač 14 dni pila sokove. Polna optimizma, poguma, želje, volje sem z veliko nogo stopila v novo izkušnjo. Prva dva dni nasmeh na obrazu, poskočnost, voljnost. Korenčkov sok, korenčkov-jabolčni sok in zeleni sok. Osvojila sem ritem pitja sokov.


In potem prvi izzivi - zakaj sem žejna, če spijem toliko sokov? Celice so hrepenele po vodi, ker so bile dehidrirane. Kaj zdaj? Voda po požirkih, do počutja, ki ga potrebujem, da bom lahko aktivna na delovnem mestu in doma. Bila sem namreč brez energije. Ampak, kjer je volja je pot, in če sem se nekaj odločila bom speljala do konca. Prvi teden sem si bila vsak dan v napoto. Cilj - da vidimo, kako se bo po koncu programa počutilo telo. Naslednji teden sem se izziva že navadila in počutila bolje.

 

Mesec dni po končanem programu sem ohranila sadne ponedeljke in nedeljsko klistiranje.

Resnično priporočam program razstrupljanja Čista resnica. Ni lahko, zagotovo, pa je izziv, ki vam bo dal izkušnjo, s katero boste spoznali delovanje svojega telesa. Ko je telo brez prave hrane, veliko lažje opazujemo, kje so energetski zastoji. Telo je čudež, samo razumeti ga moramo, zato mu dajmo priložnost.

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki