Gersonova terapija

Hrana kot zdravilo - ZAUPANJE


Do posameznikov, ki so zelo hudo zboleli imamo posebno odgovornost. Ti se z našo ekološko hrano zdravijo po določenih recepturah v skladu z izbrano terapijo. Zavedamo se, da so v celoti odvisni od naše ponudbe, saj jim vse potrebno pripravimo, dostavimo in to lahko izvajamo skozi celotno trajanje terapije. Kakovost hrane na prvem mestu in pri tem ne delamo kompromisov, saj bi s tem izdali njihovo zaupanje in ogrozili njihova življenja.

 

Tistim, ki našo hrano uporabljajo za izvajanje terapij, ponujamo posebno ugodne pogoje in jim na ta način olajšamo ali celo omogočimo zdravljenje.


Gersonova terapija


Charlotte Gerson in Beata Bishop; Gersonova terapija; Pozdravite si raka in druge kronične bolezni z naravno metodo dr. Gersona

Gersonova terapija

 

Gersonova terapija je knjiga, ki vas bo spodbudila, da boste vzeli odgovornost za svoje zdravje v svoje roke. Z njeno pomočjo in dragocenimi informacijami, ki jih boste črpali iz nje, si boste lahko ohranili, okrepili ali povrnili zdravje.

 

Zdravnik in znanstvenik Max Gerson je že pred več kot osemdesetimi leti odkril, kako se lahko reši mnogih mučnih zdravstvenih težav z vegetarijansko prehrano z malo vsebnosti maščob in soli.  Njegovi začetni poskusi s prehrano so bili usmerjeni v preprečevanje glavobola, saj se je spopadal s hudimi migrenami. Tako se je začel proces, ki je dr. Gersona pripeljal do spoznanja, da novi način prehrane ne zdravi le specifičnih težav, marveč celotno telo in da skorajda ni omejitev za njegovo zdravilno moč.

 

Ob branju knjige boste spoznali, da je glavni vzrok za čedalje slabše zdravje večine prebivalstva vedno bolj nenaravna, prehransko prazna sodobna prehrana, polna strupov, ter onesnaženo okolje in zrak. Ti strupi se vse življenje nabirajo v nas. Knjiga ponuja rešitev v obliki sijajnega, natančno zasnovanega prehranskega programa, ki odpravi temeljne vzroke bolezni in privede do ozdravitve. Gersonova terapija je močna, naravna terapija, ki tako okrepi imunski sistem vašega telesa, da pozdravi raka, artritis, koronarno bolezen srca, alergije in mnoge degenerativne bolezni.

 

 

Kako deluje Gersonova terapija?

 

Gersonova terapija učinkuje zaradi regeneracije celic, ki se obnavljajo s pomočjo hranil iz iztisnjenih svežih zelenjavnih in sadnih sokov.

 

Pomanjkanje kisika v krvi povzroča mnoge degenerativne bolezni. Presnova se spodbuja tudi z dodajanjem joda, kalija in drugih dodatkov ter z izogibanjem živalskim maščobam, beljakovinam, natriju in drugim toksinom. Zaradi degenerativnih bolezni telo ne more izločati odpadnih snovi. Posledično pride do odpovedi jeter in ledvic. Da bi to preprečili, GT uporablja intenzivno razstrupljanje telesa, regenerira jetra, aktivira imunski sistem. S kakovostno prehrano, priporočenimi prehranskimi dodatki in z večjo vsebnostjo kisika se telo razstruplja, izboljšuje se presnova, celice se regenerirajo in telo se samo laže bori proti boleznim.

 

 

 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki